Boatwrap er en sammenslutning af wrappere / foliespecialister fra Danmark der har speciale i bådindpakning.

Vi er fordelt i hele landet, og du kan herunder finde en der er nær dig.

Hvorfor

Folie er en genial og billig løsning, sammenlignet med tradi­tionel maling af både. Processen med nedslibning og påfø­ring af gelcoat er ofte en dyr og langvarig proces. Foliering er hurtigt, billigt og så beskytter den samtidig den oprin­delige gelcoat.

Opstår der skader på folien, er reparation ligeledes en hurtigere og nemmere proces. Med folie er der næsten ingen grænser – det er kun fantasien der blokerer. Om ønsket er små eller store detaljer, hel-indpakning af bå­den eller nyt interiør design, så er folie et stærkt alternativ til de traditionelle løsninger.

Hvordan

For boatwrap.dk handler det kun om én ting – KVALITET. Om det er din yacht, sejlbåd, jetski eller jolle så er vi en erfa­ren og seriøs partner der tager din investering yderst seriøst. Vi er en gruppe af erfarne specialister i design og montage, der har mange års erfaring med unikke og eksklusive desig­nopgaver, samt monteringer på alt fra Fiat til Lamborghini. Vi arbejder kun med anerkendte produkter, der er havvand­scertificeret og godkendt til maritimt brug.

Vi hjælper dig med at føre ideerne ud i livet – uanset om du ønsker dit nye fartøjsdesign vildt, alternativt, roligt eller tæm­met. Vi lytter til dine ønsker og udarbejder et designoplæg. Når det endelige design er fastlagt så kan båden klargøres til montage. Afhængig af projektets størrelse vil fartøjet stå færdigt i løbet af få dage. Du kan nu komme på vandet, og glæde dig over at din båd har fået netop det udseende, inde som ude, du ønsker – det er som at få en ny båd.

Hjørring

Kolding

Odense

Simon

Folie Fashion

81 30 26 81


Ringkøbing

Rasmus

CM Lak og skilte

29 38 18 51


Kontakt os endelig, om det for en uforpligtende snak, et tilbud, du gerne vil høre mere om mulighederne, ja så giv os et kald.